03. Březen 2018 - 22:00
Podělte se na:

The Sounds / Rättvik | Rättvik Bowling & Krog | Sobota, 03. Březen 2018

The Sounds till Rättvik!

The Sounds - en av Sveriges största rock-exporter genom tiderna! Detta älskvärda rockband har på senare tid turnerat mycket utomlands - nu kommer bandet till Rättvik och vi har här med glädjen att få presentera ett av fåtalet exklusiva Sverige-gigg!★ Biljetter ute nu!


En akt av denna kaliber medför naturligtvis stor efterfrågan på biljetter - vi rekommenderar att säkra förköp i god tid!

OBS! Vi kommer att tillämpa olika biljetter med olika insläppstider för att våra besökare skall slippa hamna i långa köer. Se till att komma i god tid eftersom biljetten endast är giltig under angiven insläppstid! Vi rekommenderar minst 30 minuter innan respektive biljett slutar gälla.

Det finns två olika biljetter:

► Biljett -Entré 22.00-22.30

► Biljett -Entré Valfri tid★ Biljetter
Biljetten finns i er mail- eller SMS-bekräftelse. Se till att ha din biljett framme i entrén. Skriv ut er biljett eller visa QR-koden i telefonen. Om ni är ett sällskap som köpt biljetter tillsammans så gäller en och samma QR-biljett för hela sällskapet. Samma biljett kan skickas ut till hela sällskapet (QR-Koden) om ni anländer olika tider - observera att biljetten endast gäller för det antal ni betalt för.★ Mat & Bowling
Börja kvällen med en skrattfest på bowlingbanan och grymma gourme-burgare i restaurangen!

► Meny och bordsbokning -
► Boka bowling -★ Boendepaket på Hotell Lerdalshöjden
Klara boendepaket med entré, boende, trerätters middag samt frukost. Boka ert boendepaket på Hotell Lerdalshöjden, ligger cirka 3-4 minuter från oss med bil.

Mer info här:
★ Kontakt
► info@rattvikbowling.se
► 0248-12319
► FB-meddelandeVarmt välkomna till en grym kväll på Rättvik Bowling & Krog!